Free foto fotografie zdarma - Mojefoto.net

...

Fotograf AnetLouse

Uvedená fotografie podléhá volně šiřitelné licenci Creative Commons Uveďte autora 4.0 International
Licence Creative Commons

Režimy, zásahy a informace:
Staženo: 317x
Detail: 2373x
Vyhledáno: 15849x

Kategorie:
Architektura
Tagy:

  • Komentáře

    russianblue, 25.06.2006
    myslím, že konstruktivní kritika je k nezaplacení, kéž by mě někdo řekl, co se mu líbí a co né a ještě i něco poradil, nějakej fotopostup. jinak kdybys sis přečetl mé další komentáře k fotkám, tak bych pochopil, že nechci držkovat, ale opravdu lidem poradit. ale ať si každej fotí co chce :)

    cecils101, 25.06.2006
    Mas opravdu pekne fotky. Tady neni nikdo profo fotograf (aspon si to myslim) ........neposlouchej od nikoho rady jak to mas udelat jestli tak nebo tak nikdo totiz nevi jak ta fotka nebo prostor vypada do opravdy. Kazdy by to udelal jinak. Ale proc? oryginal je jen jeden je to fakt pekne kdybych mohl dal bych vsem za 1 ale necham, i na ostatnich. Mimochodem........jestli ti nekdo neco skrytyzuje mrkni na jeho fotky a jeho hodnoceni jestli ma same jednicky nebo jestli se ty fotky vubec nekomu libi. Krytyzovat umi kazdy ale pochvalit malokodo atak.....Mas moc pekne fotky a fot jenom to co se ti liby a jak to bude vypadat je jen z tvoji predstavy. Mas velkou FANTAZII. SMEKAM

    russianblue, 25.06.2006
    tak toto je trochu slabší :( -rámeček, co to místo dole? taspoň tam umístit nějakej koment -kde je chodník? +-levou stranu bych se pokusil srovnat svisle vzhůru, pravá by tím zjískala větší náklon (dynamiku) +-vymíšlet ty názvy, to je pakárna, že? jeden čas serm tady dával "bez komentáře"

    nejte přihlášeni